Acasa Servicii Studio Video Foto Blog Contact Clienti
6 iunie 2008

FILM

Marea confruntare a cinematografiei de astazi!PELICULA VS. DIGITAL! Ei, acum chiar as putea spune ca sunt in masura sa dau un raspuns din propria experienta!Dupa multi anii in lumea Digitala…am avut in sfarsit prima experienta cu o camera de cinema ADEVARATA superhigh 16mm!(valoarea camerei este de aprox. 250.000$)

Am participat deasemenea si la un seminar sustinut de un adevarat profesionist in cinematografie din SUA…avand experienta in Film(pelicula) aproximativ 30 de ani.Formatul Digital este destinat in special Televiziunilor,Oamenilor de rand si Caselor de productie cu buget restrans…In ziua de astazi topul imaginii digitale este formatul HD! Intradevar o adevarata tehnologie care se foloseste din ce in ce mai mult si care da o alta valoare formatului Digital!Insa daca este sa vorbim despre pelicula, sau daca ar fi sa aleg personal in calitate de Filmmaker intre digital si pelicula…nici nu incape indoiala! PELICULA a fost este si ramane cel mai adevarat si calitativ sistem de stocare a imaginii!Am simtit-o repet pe pielea mea….am vazut diferentele enorme intre HD VS. PELICULA si pot spune ca multi ani de-aici inainte in ceea ce priveste productia CINEMATOGRAFICA,  PELICULA este si va ramane THE BEST!


3 Responses to “CINEMA WORLD”
Romina 6 iunie 2008

Probabil ca zici bine ce zici… Eu voiam sa-ti spun ca imi plac pozele:) Sper ca n-ai facut febra musculara… pare cam grea camera :)

Enddy 6 iunie 2008

Aşa mi-a spus şi socru-meu. Nu ştiu ce s-ar putea inventa sa depăsească, adica să egaleze calitatea peliculei.

arapila 21 august 2008

ce cul esti

Leave a Reply