Acasa Servicii Studio Video Foto Blog Contact Clienti
28 august 2008

HELLO FRIENDS!

Cam greu cu blogul asta:) insa incercam sa gasim din cand in cand (cam rar ce-i drept) timp si pt. el!:) O noua experienta in HD am avut-o in urma cu cateva saptamani la Viena! The new JVC PRO HD! Ca sa spunem cateva cuvinte despre “jucariile” HD de la JVC o sa incepem cu sistemul de stocare a informatiei in format “Progressive scan“, eliminand astfel bataile de cap la conversie cu filtre deinterlace.Stocarea se poate face standard MiniDV sau pe HDD, materialul fiind transferat intr-un timp foarte scurt prin port firewire pe statia de lucru.

Lens-urile folosite de JVC sunt de la Fujinon, avand o precizie si o viteza de zoom incredibila! Calitatea materialului atat in SP cat si in HD este ireprosabila. JVC PRO HD este o camera video destinata profesionistilor, in nici un caz amatorilor pt. home use.Spun aceste lucruri pt. ca in comparatie cu traditionalele Sony fx1/z1, as spune ca in proportie de 85% setarile se fac manual, ceea ce necesita timp,cunoastere si rabdare. Este o camera video proiectata pentru reclame,spoturi TV si filme, in nici un caz ca si camera de televiziune folosita in stiri pe teren!

Ca si concluzie personala, putem spune ca este o camera video care isi merita numele de PRO HD“!

1

2

Si acum cateva cuvinte despre iesirea noastra la Viena:)! A fost vorba despre un proiect destul de simplu, adica cum l-am numit noi “Distractie de weekend“:))…Desi timpul nu ne mai permite sa onoram astfel de proiecte, am facut o exceptie pt. prietenii nostri Alina si Cristy.

A fost o experienta placuta sa putem fi cu ei, acele cateva zile care au fost ca un mic concediu si in acelasi timp o mica excursie!Se pare ca am inceput sa pastram traditia de a avea cate o iesire la Viena pe vara:)…si anul trecut cam in aceeasi perioada de timp, am avut o experienta asemanatoare!

Vom vedea ce va fi la anul:) Inca odata multumim prietenilor nostri Alina si Cristy!

5

4

5

6One Response to “Life in PRO HD”
admin 3 martie 2009

test

Leave a Reply