Acasa Servicii Studio Video Foto Blog Contact Clienti
2 martie 2010

ATARAH SINGERS – VANUATU!
.

In ultimele 2,3 luni in ziarele locale cat si in cele nationale au inceput sa apara tot felul de articole de genu: “Hanna Bota, o romanca printre canibali“!
Hanna Bota, se pare ca este prima romanca care si-a invins frica si care a avut curajul de a vizita, si mai mult de atat, de a se integra printre acesti oameni in incercarea de ai ajuta, iar acest gest plin de curaj se pare ca a dat rezultate!
Cu cateva saptamani in urma, am primit un telefon de la Hanna prin care ne cerea ajutorul. Desi nestiind exact despre ce era vorba am acceptat!

.

In momentul in care am primit detalii referitor la ce urma sa facem, putem  spune ca am ramas placut surprinsi, precum credem ca o sa ramaneti si voi! :)

Un grup de tineri liceeni din Vanuatu, s-au gandit sa-si exprime placerea de a canta realizand CD audio.

Din lipsa tehnicii si a fondurilor, calitatea pieselor nu se ridica la standardele pe care noi suntem obinuiti sa le auzim astazi…tocmai de aceea l-am preluat pentru a inbunatatii calitatea acestuia prin reeditare(anumite portiuni), Mastering cat si Design!

.

.

Grupul ATARAH este format din tineri, liceeni din oraşul Port Vila, capital statului Vanuatu, arhipelag in Pacificul de Sud. Dorul lor de a cânta devine gest de iubire pentru semenii aflaţi în necunoaştere, deoarece în insulele ţării lor sunt sute de oameni care trăiesc în primitivism, lipsiţi de cunoaşterea credinţei în Mântuitorul, închinându-se la spiritele pietrelor, practicând tradiţii primitive. Aceşti tineri doresc să petreacă un an prin sate semisălbatice, iar pentru susţinerea financiară a proiectului lor temerar, au dorit să scoată un CD prin a cărei vânzare fiecare cumpărător va adăuga un bănuţ la proiectul de educaţie şi salvare a respectivelor triburi. I-am întâlnit într-o duminică dimineţa la ora 6,30 repetând cu mult entuziasm.  Atunci am ştiut că îi putem ajuta. Mulţumesc că ai ales s-o faci,

HANNA BOTA

 

Acest CD este dedicat raspandirii Vestii Bune a lui Isus Hristos in Vanuatu.

De fiecare data cand cumperi un CD, ajuti la achitarea salariului unui credincios undeva in Vanuatu!

Music Coordinator: Harvey Toto …    .  .. Producer’s – Naptalai @ Steve Lilo

Recorded: Tropical Island Sound …   .. Sound Engineer – Benson Nako

Mastering: Ionut Turda …     . Design: Cristian Nemes


Pentru Hanna Bota! (fosta diriginta) :)

Sa sti ca apreciez foarte mult ceea ce faci si ma bucur ca pe langa toate nazbatiile si bataile de cap pe care ti le-am provocat in liceu, am putut sa te ajut! (ionut Turda)

6 Responses to “Atarah Singers”
hanna 2 martie 2010

Ionutule, am ajuns sa colaboram, mai mult, ai ajuns sa ma depasesti in cunostinte (ce sa faci? fiecare cu domeniul lui!) si sa am de invatat de la tine. iar asta ma implineste de numa` numa`. multumesc.
daca tot esti atat de bun, o sa mai gasim niste treaba pentru tine:)
hanna

ionutturda 2 martie 2010

Sigur…cu ce se poate…rezolvam!

Cerasela 3 martie 2010

As vrea si eu un CD. De unde pot face rost de el?

hanna 4 martie 2010

cerasela, poti cere de la ionut, de cate ori va avea nevoie cineva va gasi si la el, dar poti si la mine, tel. 0740000522

Lorand Soares-Szasz 9 martie 2010

Felicitari pentru inca un proiect fantastic! ;)

Hanna, PRO TV-ul si fiecare din noi poate sa spuna: “Jos palaria!” :) Ma bucur mult ca ai adus un pic din exotismul din Vanuatu, si asteptam cu nerabdare cartea. ;)

pascal nakou 27 iunie 2012

I am so blessed by the the wanderful songs that are presented by the atarah singers and i would like to extend my words of thanks to you for taking the initiative as a young teenagers to spread the good news of God to our brothers and sisters that are still in the darkness.I pray that the lord will help blesed you as you continue to share with others.

Leave a Reply