Acasa Servicii Studio Video Foto Blog Contact Clienti
9 martie 2010

CANON 7D – WINTER IN MARCH
.
..Dupa o perioada de cateva luni, in care am urmarit teste, review-uri ale aceste-i camere FOTO – VIDEO, am ajuns la concluzia ca este o unealta de baza de care avem nevoie! Noul Canon 7D a fost asteptat sa apara pe piata, inca din luna iunie 2009, lansarea oficiala fiind abia in luna octombrie! Este o unealta care a revolutionat cinematografia digitala HD-DSLR, avand capacitatea de a filma FULL HD1920p si Slow motion 720p la 60 fps. Este o camera ideala destinata profesionistilor, deoarece, toate setarile se fac manual (iris,iso,shutter speed,etc…)

.

Procesul de filmare se face in stil cinematografic, fiind cu totul diferit si mai greoi fata de traditionala camera video HD careia ii pui o baterie si apesi REC, insa rezultatele sunt incomparabile. Este o camera digitala destinata proiectelor pretentioase, regizate insa, necesita timp pentru configurarea setarilor in functie de cadre.

Elementele cheie in aceasta investitie sunt lenss-urile interschimbabile, permitand astfel filmarea la un qualitty exceptional chiar si in conditii de luminozitate redusa! Insa de cele mai multe ori…ca si-n cazul nostru de altfel, lenss-urile ajung sa depaseasca cu mult contravaloarea camerei :)

Avem o lista de multumiri de facut iar in capul acesteia se afla bunul nostru prieten MANU BAN ! El este cel care ne-a asigurat trasportul si a reusit sa aduca jucaria din SUA in stare de functionare (din fericire) :-p…apoi multumim prietenilor nostri Ervin si Lorand Szasz (RO), Rozalia si Ady Amarandei (SUA) cat si lui Ady Neachsu tot din SUA! Multumim Frumos!

Ok! Sa trecem la fapte :), am decis impreuna cu, Cristy,  sa facem memorabila aceasta ocazie, tocmai de acea am filmat in urmatoarele minute de cum am primit pachetul, (5 martie)  un video unboxing! Enjoy :)

In zilele urmatoare (6,7 Martie) , bineinteles ca am iesit sa facem si primele teste…adica sa ne convingem pe pielea noastra cum s-ar spune de capacitatiile acestei camere.
Asa ca am ales zona parcului central din cluj napoca iar pentru ultimele cadre barajul de la Tarnita (aprox 25 km de la cluj).
.
Dupa cum se poate observa in imagini, am configurat noul nostru Canon 7D, adaugandu-i un kit de cinema Cavision si un
adaptor de sunet XLR cu 2 intratri profi. Lenss-urile folosite sunt: Sigma 10-20 mm f4-5.6 (thanks to Razvan Donca)
Canon 50 mm 1.8 II, Canon 28-135 f3.5-5.6 IS si Sigma 70-300 f4-5.6
Microfonul folosit este un Sennheiser ME66/K6
.
.
.
.
.
Multumim prietenei noastre Jennifer din Austria pentru ca a acceptat sa fie actrita noastra  :)
Pe Jennifer am cunoscut-o in timpul filmarilor din 7 Martie! :)
.
Iata si rezultatul primelor teste Canon 7D! Filmarile au fost facute pe HD full si 720p (cadrele slow motion). Postprocesare: Final Cut Studio
.
Film by: Ionut Turda & Cristian Nemes
Speram sa fiti incantati si voi de acest material asa cum suntem si noi!
Enjoy! :)
One Response to “Canon 7D – Winter in March”
louis vuitton 28 iunie 2010

Hello, I like your blog. This is a cool site and I wanted to post a comment to let you know, great job! Thanks Lisa

Louis Vuitton

vuitton

Leave a Reply