Acasa Servicii Studio Video Foto Blog Contact Clienti
28 aprilie 2010

MEMORIALUL VICTIMELOR COMUNISMULUI
.

Alaturi de Memorialul de la Auschwitz si Memorialul  Pacii din Normandia , Memorialul  Victimelor Comunismului de la Sighetu Marmatiei este un loc cu totul si cu totul special prin incarcatura istorica pe care o detine.Dincolo de celulele goale deschise astazi pentru vizitatori acolo exista povesti de viata ale inaintasilor nostri care ne ajuta sa nu ne uitam trecutul.
Materialul face parte dintr-un proiect mai amplu, MARAMURESUL  TURISTIC,  care are ca scop promovarea turismului in Maramures si reprezinta unul dintre punctele de referinta ale acestei zone..

.

Experienta realizarii unui astfel de material a fost  una cat se poate de serioasa la propriu vorbind, deoarece a fost nevoie de
o abordare sobra ,abordare cu totul noua pentru stilul nostru de lucru,
dar credem ca ne-am descurcat destul de bine …spunem noi


Pentru mai multe detalii despre intregul proiect da click aici!

De asemenea gasiti si o galerie FOTO completa!
2 Responses to “Memorialul Victimelor Comunismului”
Iulia 29 aprilie 2010

Am DVD-ul cu Maramuresul turistic si pot spune ca documentarul despre comunism cu inchisorile si victimele sale e cu adevarat ceva impresionant pana la lacrimi! Toate partile sunt interesante, dar sectiunea asta e favorita mea. Ionut, am vazut ca poti da dovada de seriozitate, sobrietate si profesionalism si in abordarea unor subiecte care ascund atat de mult tragism. Documentarul merita vazut!
Felicitari pentru imagini si atmosfera pe care o creiezi prin ele!

ionutturda 19 mai 2010

Thanx Iulia pentru cuvintele sincere…de asemenea multumim si de ajutorul dat pentru realizarea materialului! :)

Leave a Reply