Acasa Servicii Studio Video Foto Blog Contact Clienti
5 iulie 2010

SECPRAL PRO INSTALATII
.
Secpral Pro Instalatii este una dintre cele mai importante firme furnizoare en-gros in domeniul importului si distributiei de materiale pentru instalatii din tara.
Realizarea unui film de prezentare pentru Secpral Pro Instalatii nu a fost un lucru tocmai usor, atunci cand realizezi un material pentru o firma matura,cu experienta,cu peste 100 de angajati si o gama variata de colaboratori externi, iti doresti sa transmiti cat mai mult din ceea ce este acea firma,deoarece fiecare aspect este important si nu merita ratat….


.
..

Provocarea pentru IT MEDIA STUDIO a constat in creearea unui material complex care sa transmita  tot ceea ce ofera Secpral Pro Instalatii…dar in acelasi timp  sa fie creativ si de efect

Prin acest material SPI se prezinta in cea mai buna ipostza!

Filmarile au fost realizate in format FULL HD 1920p.

Echipa IT Media Studio care a lucrat la acest proiect:

Irina Pasztor, Ionut Turda, Cristian Ciocotisan, Cristian Nemes si Ady Popan.

Multumim doamnei director Erika Hristea si intregii echipe Secpral Pro Instalatii   !

.

2 Responses to “Secpral Pro Instalatii”
Lorand 7 iulie 2010

Ati muncit mult la acest material, dar a meritat.. Din nou, un clip fantastic de mare calitate realizat de profesionisti de mare calitate pentru o firma de mare calitate. :)

Succes in continuare!

ionutturda 7 iulie 2010

Da..si noi suntem de parere ca a meritat…iar apoi ne bucuram ca, clientul este multumit! Trebe sa-ti multumim oficial pentru acest client care a venit din partea ta. Multumim, mult succes, si sa sti ca ne face placere sa colaboram cu tine! :)

Leave a Reply