Acasa Servicii Studio Video Foto Blog Contact Clienti
29 iulie 2011

COACHING4YOU

.

…Cu domnul Lorand Soares Szasz de la Coaching4You, colaboram de mai multa vreme. In urma cu aproximativ 2 ani am mai avut un proiect asemanator si anume o sedinta foto, iar acum am hotarat sa tragem din nou o serie de cadre, insa de data aceasta in noul sediu al firmei, impreuna cu sotia sa, Vania. A urma o discutie legata de directia generala a fotografiilor.


.

Lorand avea deja o idee destul de bine conturata legat de ce ar dori de la acest proiect, astfel ca am reusit sa stabilim cadrele esentiale destul de repede si n-am mai stat prea mult pe ganduri. Jovial ca de obicei, Lorand este un exemplu excelent de subiect, nu are nevoie de prea multe indicații, știe cum să relaționeze cu camera și a făcut ca treaba să meargă strună.

Vânia, soția acestuia, a completat setul de fotografii business prin câteva cadre de prezentare care vor fi utilizate ca suport în prezentările lui Lorand.

S-a dovedit a fi o prezență minunată, cu un zâmbet cuceritor, și lipsită de emoții.

În timpul ședinței, pălăvrăgind cu camera la ochi am afirmat la un moment dat, Lori, arăți bine ca de obicei“, acesta glumind, “Și tu îți amăgești subiecții, ca de obicei.

Eram de fapt sincer. Voi ce spuneți? :) (Chris)

Pentru o vizualizarea completa a galeriei FOTO, apasa un CLICK pe imaginea de mai jos.

.

A urmat apoi si o sedinta foto ceva mai personala, unde din nou au dat dovada de creativitate.
Enjoy! :)


Pentru o vizualizarea completa a galeriei FOTO, apasa un CLICK pe imaginea de mai jos.
.


Leave a Reply