Acasa Servicii Studio Video Foto Blog Contact Clienti
31 iulie 2012

HOPE FOR ASIA – Indonesia, Vietnam & Cambodia
.
.

În luna Decembrie 2011, am avut ocazia de a participa / realiza un proiect unic și cu totul deosebit. Acesta nu este doar un simplu FILM menit să accentueze contrastul dintre două lumi atât de diferite. Sunt mii de oameni care încă aşteaptă să dovedim că ne pasă de durerea lor, de strigătul lor de ajutor.
Ei trăiesc cu teamă, fiind înconjuraţi de pericole la fiecare pas.


28 februarie 2012

BLITZ FILM 2012

.
Blitz Film 2012 reprezinta pentru noi un FILM de scurt metraj. Alaturi de echipa de la BLITZ am incercat sa aducem pe piata locala cat si cea nationala ceva diferit/ceva nou cu un efect puternic imbinand astfel 2 teme diferite intr-un singur material. Prima parte a filmului prezinta scene inspirate din realitate referitor la calitatea “serviciilor prestate de anumite “companii de pe piata locala”.Este o interpretare si o abordare cinematografica combinata cu un umor de exceptie,


9 noiembrie 2011

BRASOV – PROMO

.
Judetul Brasov este cu siguranta unul dintre principalele atractii turistice din tara si ne bucuram ca alaturi de Iusty Fudulu si Antena3 am putut sa participam la o “particica” din ceea ce inseamna promovarea judetului prin 2 spoturi video: BRASOV – Eternul taram al fanteziei (TURISM) si BRASOV – Eternul taram al fanteziei (ECONOMIC). Materialele ruleaza inca din luna octombrie pe Antena3. Filmarile au fost realizate pe parcursul a 2 zile la inceputul lunii Octombrie 2011.

8 noiembrie 2011

BLITZ IMOBILIARE – FOTO

.
Echipa Blitz Imobiliare a fost din nou alături de noi la o nouă ședință foto, de data asta în afara birourilor. Am ieșit cu ei într-o zonă cu o panoramă bună către oraș, pentru a avea în spate întinderea Clujului în toată frumusețea lui. Având membri noi alături de ei, am vrut ca seria nouă de portrete să sugereze o imagine a dedicației și profesionalismului, aspecte cu care am fost deja obișnuiți din colaborările precedente.


2 noiembrie 2011

SONY Z1 – 3X DE VANZARE

.

…Pentru toti cei interesati Sony Z1 este o camera video HDV avand ca suport de record banda MiniDV. O putem caracteriza ca si o video camera capabila cu o lentila buna care poate fi utilizata aproape in orice conditii meteo. Datorita tehnologie Sony atat meniul cat si aparatul in general este foarte usor de folosit fiind la indemana oricarui operator din industrie. Sony Z1 este la baza astazi in sistemul de televiziune fiin utilizata de cele mai mari televiziuni din ro. (Pro TV, Antene, Prima,etc…)


29 iulie 2011

COACHING4YOU

.

…Cu domnul Lorand Soares Szasz de la Coaching4You, colaboram de mai multa vreme. In urma cu aproximativ 2 ani am mai avut un proiect asemanator si anume o sedinta foto, iar acum am hotarat sa tragem din nou o serie de cadre, insa de data aceasta in noul sediu al firmei, impreuna cu sotia sa, Vania. A urma o discutie legata de directia generala a fotografiilor.

20 iunie 2011

DIRECTING THE SUCCESS
.

Ca intotdeauna, fiecare proiect are ceva special care il face unic. De data aceasta materialul “Directing The Succes“  l-am putea defini printr-un singur cuvant: “Eleganta“. Pentru a capta atentia privitorului si pentru un efect maxim, am ales sa ne folosim de “Tehnologia viitorului” / Holograme, care interactioneaza in sincron cu actorii insa suntem convinsi ca nu peste mult timp vom putea achizitiona aceste accesorii nu numai prin Visual Effects ci si “hardware

15 aprilie 2011

INCEPE SA TRAIESTI – MAKING OF
.
.

Proiectul  „Incepe Sa Traiesti” a fost in primul rand o adevarata provocare pentru toti cei care s-au implicat. In ciuda timpului foarte scurt avut la dispozitie si a nenumaratelor nopti nedormite rezultatele au fost pe masura…spunem asta in urma review-urilor primite si unui numar de aproximativ 36.400 de vizualizari a materialelor atat pe itmediastudio.ro cat si youtube-ul nostru.

30 martie 2011

BLITZ  IMOBILIARE 2011
.

In 2010 am fost contactati de catre echipa Blitz Imobiliare pentru crearea unui clip  de prezentare convingator, dinamic,elegant si cu un efect pozitiv pe piata.
La cateva luni de la lansarea clipului ne-am convins ca tinta propusa a fost atinsa atat de Echipa Blitz Imobiliare cat si IT Media Studio in calitate de producator!
Acesta este motivul principal pentru care am fost din nou contactati pentru realizarea unui material cu aceleasi tinte insa la un nivel mult mai inalt!


18 noiembrie 2010

SA MOARA ilariantii – PARTEA 1
.

Ideea colaborari a aparut undeva in vara acestui an (2010).Am urmarit echipa ilariant.ro mai multe luni…iar in cele din urma am decis ca trebe sa facem cel putin un proiect impreuna. A urmat dupa scurt timp o prima intalnire la care am inceput sa ne gandim la un proiect mai amplu si de succes…munca pentru acest proiect a inceput undeva in luna august, cand baietii s-au apucat de scenariu.